Köksrenovering Uppsala

Lyft ditt hus med ett nyrenoverat kök

Om oss

ETT STADIGT VÄXANDE BYGGFÖRETAG

Stockholm Rot startades i maj 2009. Sedan dess har vi växt till ett etablerat byggföretag med 12 medarbetare. Vi finns nu även i Uppsala där vi går under namnet Uppsala Rot.

Bakom framgången ligger god kvalitet i arbetet och god kommunikationsförmåga. Vår specialitet är till- och ombyggnader samt renoveringar. Vi strävar alltid efter att fullfölja våra åtaganden med högsta kvalitet som resultat.

I vårt arbetssätt är alltid kunden i centrum. Vi har ett nära samarbete under hela processen för att uppnå en så bra kundnöjdhet som möjligt. Merparten av våra kunder är privatpersoner, men vi tar även jobb från företagare i hela Storstockholm och Uppsala med omnejd.

Kunnig och engagerad personal

Vår personal är kunnig, erfaren och engagerad och gör alltid sitt bästa för att utföra arbetet på ett så effektivt och noggrant sätt som möjligt.

hus

Miljön alltid i fokus för oss

Vårt är att alltid utföra våra bygg- och renoveringsprojekt med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi arbetar därför enligt dessa miljöpunkter, som vi dessutom ser över varje år:

  • Vi anlitar helst företag som har ett aktivt miljöarbete.
  • Vi strävar alltid efter att välja miljö- och klimatvänliga sätt att resa på vid tjänsteresor
  • Vi använder alltid lågenergilampor när vi arbetar.
  • Vi vill att våra företagsbilar ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt.
  • Vi köper alltid in miljömärkta varor i första hand. Enda undantaget är om pris- eller kvalitetsskillnaden blir för stor mellan miljömärkta och icke miljömärkta produkter.
  • Källsortering är en självklarhet för oss. Vi sorterar allt som är möjligt, papper, mjuk- och hårdplast, batterier, elektronik med mera.

Vi arbetar just nu för att företaget ska bli miljöcertifierat enligt ISO 14001.

Ge huset ett riktigt lyft med ett nyrenoverat kök!