Andra tjänster

Vi har ett brett verksamhetsområde inom bygg och renovering. Vi kan hjälpa till med det mesta, från mindre enklare jobb till omfattande helrenoveringar inom dessa områden:

Renoveringar, ombyggnationer, tillbyggnationer, anläggning, inredning och snickerier.

Ett brett utbud av renoverings- och byggtjänster

Våra renoveringar kan utföras som totalentreprenad, både när det gäller kök och badrum. Då samordnar vi resurserna och du får tillgång till alla nödvändiga kompetenser som exempelvis rörmokare, elektriker och snickare. Våra kunniga och erfarna hantverkare utför alla arbeten med noggrannhet och kundens bästa i fokus.

Totalentreprenad

När vi utför ett bygg- eller renoveringsprojekt som totalentreprenad garanteras du trygghet och bekvämlighet under hela processen. Vi tar hand om hela arbetet som regleras i ett kontrakt till fast pris. Vi levererar en komplett lösning och ser till att projektet blir klart i tid.

Badrumsrenovering

Unna dig ett nytt och fräscht badrum! Vi utför badrumsrenovering som totalentreprenad som innefattar golvläggare, plattsättare, mattläggare, elektriker och rörmokare. Vi överlämnar alltid kvalitetsdokument/våtrumsintyg när arbetet är avslutat.

VVS

Vi utför en rad VVS-arbeten:

Byte av toastol, tvättställ, blandare, ventiler, varmvattenberedare, vattenlås samt helhetslösningar när det handlar om badrum, dusch. Dessutom utför vi nödvändiga VVS-jobb vid köksrenoveringar. 

nyrenoverat badrum   nyrenoverat badrum 3   nyrenoverat badrum 2

Vi lämnar våtrumscertifikat

Vi tar fullt ansvar för alla våra installationer och lämnar våtrumscertifikat.

Ett renoveringsprojekt är tidskrävande och påverkar ofta livet ganska mycket. Om du tar hjälp av oss så kan vi avlasta dig, oavsett om det är ett enklare jobb eller en mer omfattande helrenovering. Vi åtar oss hela uppdraget från början till slut om det behövs. Golvläggning, byte av kakel i köket, tapetsering och målning – vi ordnar det.

Uteplats

Vi kan även hjälpa dig att anlägga en uteplats. Ett bra sätt att öka husets värde, både utseendemässigt och värdemässigt. Vi har gedigen erfarenhet av både trallsättning och plattläggning.

Entré

Vi kan även sätt en personlig prägel på ditt hus med hjälp av ett entrétak, farstu, carport eller garage. En trappa i snygg design kan vi också utföra. Våra erfarna hantverkare kan utföra det mesta med ett lyckat slutresultat.

Vi är väl försäkrade

Vi är givetvis väl försäkrade som byggföretag. Här är vad som ingår i vår tecknade försäkring:

Egendom, arbetsområden, ansvar, miljöansvar entreprenör, avbrottsförsäkring, förmögenhetsbrott, rättsskydd, tjänsteresor, verktyg och olycksfall.

Ge huset ett riktigt lyft med ett nyrenoverat kök!