Andra tjänster

Vi har ett brett verksamhetsområde inom bygg och renovering. Vi kan hjälpa till med det mesta, från mindre enklare jobb till omfattande helrenoveringar inom dessa områden:

Renoveringar, ombyggnationer, tillbyggnationer, anläggning, inredning och snickerier.

Ett brett utbud av renoverings- och byggtjänster

Våra renoveringar kan utföras som totalentreprenad, både när det gäller kök och badrum. Då samordnar vi resurserna och du får tillgång till alla nödvändiga kompetenser som exempelvis rörmokare, elektriker och snickare. Våra kunniga och erfarna hantverkare utför alla arbeten med noggrannhet och kundens bästa i fokus.

Badrumsrenovering

Unna dig ett nytt och fräscht badrum! Vi utför badrumsrenovering som totalentreprenad som innefattar golvläggare, plattsättare, mattläggare, elektriker och rörmokare. Vi överlämnar alltid kvalitetsdokument/våtrumsintyg när arbetet är avslutat.

Invändig bygg och renovering

Inomhus erbjuder vi bland annat dessa tjänster:

  • Golvläggning
  • Trapprenovering
  • Väggar och tak
  • Rivning/byggnation av exempelvis väggar
  • Vi är även specialister på att montera Ikea-kök

Altaner och uterum

Vi bygger altaner och andra uterum enligt kundens önskemål. Vi är flexibla och kan arbeta med lösvirke eller måttanpassade uterum.

Snickerier

Vi måttanpassar och platsbygger möbler, förvaring och annan inredning precis som du vill ha det. Kontakta oss om du vill veta mer om våra snickartjänster.

Möbler och inredning

Vi kan hjälpa dig med det mesta när det handlar om att montera möbler och inredning. Stora eller mindre jobb går lika bra. Vi kan sätta upp en gardinstång eller montera en hel garderobsvägg

Bygg 

Här är några av de byggtjänster vi kan erbjuda:

  • Mindre utbyggnader
  • Garage och carport
  • Fasadarbeten
  • Takläggning och takrenovering
  • Byte och montering av dörrar och fönster

Kolla med oss vad som är möjligt att genomföra.

nyrenoverat badrum   nyrenoverat badrum 3   nyrenoverat badrum 2

Uteplats

Vi kan även hjälpa dig att anlägga en uteplats. Ett bra sätt att öka husets värde, både utseendemässigt och värdemässigt. Vi har gedigen erfarenhet av både trallsättning och plattläggning.

Entré

Vi kan även sätt en personlig prägel på ditt hus med hjälp av ett entrétak, farstu, carport eller garage. En trappa i snygg design kan vi också utföra. Våra erfarna hantverkare kan utföra det mesta med ett lyckat slutresultat.

Vi är väl försäkrade

Vi är givetvis väl försäkrade som byggföretag. Här är vad som ingår i vår tecknade försäkring:

Egendom, arbetsområden, ansvar, miljöansvar entreprenör, avbrottsförsäkring, förmögenhetsbrott, rättsskydd, tjänsteresor, verktyg och olycksfall.

Ge huset ett riktigt lyft med ett nyrenoverat kök!