Köksrenovering Uppsala

Lyft ditt hus med ett nyrenoverat kök

Andra tjänster

ETT BRETT UTBUD RENOVERINGS- OCH BYGGTJÄNSTER

Vi har ett brett verksamhetsområde inom bygg och renovering. Vi kan hjälpa till med det mesta, från mindre enklare jobb till omfattande helrenoveringar inom dessa områden:

Renoveringar, ombyggnationer, tillbyggnationer, anläggning, inredning och snickerier.

Våra renoveringar kan utföras som totalentreprenad, både när det gäller kök och badrum. Då samordnar vi resurserna och du får tillgång till alla nödvändiga kompetenser som exempelvis rörmokare, elektriker och snickare. Våra kunniga och erfarna hantverkare utför alla arbeten med noggrannhet och kundens bästa i fokus.

             

Vi har våtrumsbehörighet

Vi är behöriga när det gäller våtrum och utför både nybyggnationer och renoveringar. Vi tar fullt ansvar för alla våra installationer. Vi har våtrumscertifikat hos BKR.

Ett renoveringsprojekt är tidskrävande och påverkar ofta livet ganska mycket. Om du tar hjälp av oss så kan vi avlasta dig, oavsett om det är ett enklare jobb eller en mer omfattande helrenovering. Vi åtar oss hela uppdraget från början till slut om det behövs. Golvläggning, byte av kakel i köket, tapetsering och målning – vi ordnar det.

Uteplats

Vi kan även hjälpa dig att anlägga en uteplats. Ett bra sätt att öka husets värde, både utseendemässigt och värdemässigt. Vi har gedigen erfarenhet av både trallsättning och plattläggning.

Entré

Vi kan även sätt en personlig prägel på ditt hus med hjälp av ett entrétak, farstu, carport eller garage. En trappa i snygg design kan vi också utföra. Våra erfarna hantverkare kan utföra det mesta med ett lyckat slutresultat.

Vi är väl försäkrade

Vi är givetvis väl försäkrade som byggföretag. Här är vad som ingår i vår tecknade försäkring:

Egendom, arbetsområden, ansvar, miljöansvar entreprenör, avbrottsförsäkring, förmögenhetsbrott, rättsskydd, tjänsteresor, verktyg och olycksfall.

Vi har behörighet som byggföretag enligt PER:s branschregler och utför alla våra våtrumsarbeten enligt dessa regler.

Ge huset ett riktigt lyft med ett nyrenoverat kök!