Kök

Att renovera sitt kök är en klok investering. Med ett fräschare och bättre kök höjs värdet på boendet. Oavsett om du gör en helrenovering och byter ut hela köket eller bara byter eller målar om köksluckorna så kommer köket att kännas som ett helt annat rum. Nytt golv, nylagt kakel och ett nymålat tak gör mycket för att fräscha upp en äldre köksinredning.

Köksrenovering – en klok investering

Alla hus har sin egen speciella charm och personlighet. Det bör man tänka på när man ska välja sin nya köksinredning. Ett vackert gammalt sekelskifteshus kan lyftas med en klassisk och tidstrogen design medan man kan vara mer experimentell och vågad i en nybyggd och modern lägenhet. Tänk igenom alternativen noga innan renoveringsprojektet startas. I dag finns det alternativ för alla smaker och personligheter.

nya köksluckor

Noggrann planering förenklar uppdraget

Planeringen är den kanske viktigaste delen vid en köksrenovering. Fungerar det nuvarande upplägget, eller behöver något ändras? En viktig del när man planerar är logistiken. Det gäller att se till att arbetsvägarna inte korsas, annars blir det besvärligt om det är fler personer samtidigt i köket. Tänk igenom hur du använder ditt kök. Öppna lösningar med köksöar är en variant som ger stora variationsmöjligheter och chanser att skapa ordentliga ytor.

Alla vill ju att det ska vara rent och fräscht i köket. Därför är det viktigt att se till att köksutrymmet är lätt att städa. Stora rena ytor, skåp som går hela vägen upp till taket och tåliga och lättorkade bänkytor är några saker som underlättar städning i ett kök. Utdragbara lådor underlättar både ergonomiskt och när du vill nå saker som står längst in. Viktigt är också att inte glömma att det behövs en matplats i köket. Viktigt för trivseln och bekvämligheten.

Hör av dig till oss – vi snyggar till ditt kök

Noggrannhet, tålamod, kunnighet och erfarenhet är viktigt när man ska renovera ett kök. Många som har försökt sig på at utföra arbetet själv har fått stora problem, därför rekommenderar vi att du hör av dig till oss om du funderar på en köksrenovering. Vi kan systemen och kommer att utföra arbetet på ett effektivt och noggrant vis. Anlitar du oss så får du givetvis också tillgång till elektriker och rörmokare, som är nödvändiga för installation av kyl, frys, diskmaskiner och belysning. ROT-avdraget gäller självklart för alla köksrenoveringar.

Ge huset ett riktigt lyft med ett nyrenoverat kök!